Tillbaka

Hansen Racing.

Hansen Racing AB är ett helägt familjeföretag som grundades av Carl Hansen 1966. I styrelsen sitter Mistral Hansen, Ken Hansen, William Hansen och Ted Hansen. 

Hansen Racing är Sveriges äldsta och största företag specialiserat på import av reservdelar till USA-bilar, truck, vans, och marinmotorer. Vi erbjuder ett komplett sortiment av bildelar, marindelar, avgassystem med egen tillverkning, truck & van delar, och verktyg, från USA:s mest kända tillverkare, från original till eftermarknad.

 
 
Bildelskedjan AD Center med 50-talet butiker i Sverige äger gemensamt moderbolaget AD Sverige AB.

Från AD Sverige sker samordningen av inköp och marknadsaktivitet för Bildelskedjan AD Center.
AD Sverige finns lokaliserat i Varberg med ca 6000 m2 fördelat på kontor och lager. På huvudlagret finns de flesta varulinjer representerade. Leveranser sker varje natt till samtliga AD Center butiker.
AD Sverige med dess butiks o verkstadskoncept, är sedan 1992 medlemmar av den internationella organisationen AD International. (www.adi.be). AD Internationell finns representerade i 29 länder med en omsättning på ca 44 miljarder kr.

Genom detta internationella samarbete, bygger vi en gemensam profil för såväl den svenska marknaden men även för den europeiska. Detta skapar förutsättningar för utveckling samt en trygghet för Bildelskedjan AD Center i framtiden. ADI samarbetet skapar dessutom möjlighet att teckna avtal med världens kända tillverkare av bildelar och verktyg. Våra samarbetspartners är leverantörer till OE marknaden.